כך שינתה הקורונה את הרגלי האכילה שלנו

מדיניות הסגרים ועבודה מהבית בזמן הקורונה שינו את הרגלי האכילה – כך עולה מסקר "אבולוציית החטיפים" שפורסם באוסטרליה. הסקר מצביע על נטייה לאורח חיים בריא, חטיפים מזינים, ודאגה לסביבה.

כמחצית מהנשאלים מחליפים ארוחות רגילות בחטיפים מזינים לאורך היום. רובם גם אוכלים בריא יותר, ומעדיפים חטיפים בעלי ערך תזונתי גבוה, כדי לחזק את המערכת החיסונית. עלייה נרשמה גם בפופולריות של מוצרים מן הצומח, מסיבות בריאותיות וסביבתיות.

עם זאת, רוב הנשאלים ציינו שקשה למצוא חטיפים טעימים ומזינים מן הצומח, במחיר שווה לכל נפש, וכי הם מחפשים מותגים ששומרים על הסביבה – ואף מוכנים לשלם עליהם יותר.

ומה קורה בישראל? האם גם אתם חושבים יותר על הבריאות והסביבה בסופרמרקט? שתפו אותנו.